In samenwerking met NSOF brengt PowertoPay u een goedkopere verwerking van uw betalingen en incasso’s. Door de bundeling van transacties onder het NSOF contract en op basis van een ING rekeningnummer is het mogelijk de bedongen korting direct aan u door te geven, waardoor u flink kunt besparen op uw betalingsverkeer.

powertoy

Op het PowertoPay platform krijgt u uw eigen beveiligde omgeving, waarin u uw bestanden kunt inzien, autoriseren of zelf annuleren. De bestanden worden pas na uw expliciete autorisatie naar de bank verzonden. U blijft dus altijd de controle houden totdat u zelf (door één of meerdere autorisatieslagen op het platform) de goedkeuring tot uitvoering hebt gegeven. NSOF verzorgt het beheer van de omgeving, waarbij zij uw gebruikersstructuur kan aanmaken met de door u gewenste autorisatierechten. Hierbij wordt de autonomie van de verschillende goede doelen onder het NSOF contract gerespecteerd. Door de strikte toegangsscheiding op het “Payments as a Service” platform is het onmogelijk voor de gebruikers van het ene goede doel de bestanden in te zien van het andere goede doel en deze te autoriseren.

powertoy1

Elk aangesloten goede doel krijgt een eigen connector in de eigen infrastructuur, die de betalingsbestanden geautomatiseerd op het platform zet in de eigen beveiligde omgeving. De connector haalt ook de rapportage bestanden op van de bank en zorgt dat deze in de eigen omgeving worden opgeslagen om verder te worden verwerkt in de financiële systemen. Aangezien de gehele verbinding tussen klant en bank is geautomatiseerd, is de kans op fouten en fraude minimaal en wordt het gehele proces volledig transparant. Iets wat voor goede doelen in deze tijd ook steeds belangrijker wordt.

Samenvattend ontstaan uw voordelen:

  • Door het delen van het abonnement heeft elk fonds de mogelijkheid een flink kostenvoordeel te behalen. Dit voordeel bedraagt minimaal al € 1500;
  • De NSOF heeft een mooie prijs voor transacties kunnen bedingen bij ING waar elk fonds van kan profiteren;
  • Per transactie kan dit tot voordelen leiden van ca. 2, 3 of soms zelfs 4 cent per incasso afhankelijk van uw huidige tarief bij uw bank. Bij grote aantallen transacties kan dit tot kostenbesparingen leiding in de duizenden euro’s per jaar;
  • PowertoPay geeft een goede begeleiding bij de overstap, die snel kan worden gemaakt;
  • Het platform zorgt voor een veilige en transparante overdracht van betalingen en incasso naar de bank;
  • Fraude en fouten worden verminderd door de aanwezige controlemogelijkheden tijdens de autorisaties;
  • Alle overige technische innovaties rondom betalingen via een betaalplatform kunnen hierna automatisch tot de deelnemers komen, waarbij ook hier weer collectiviteit tot voordelen kan leiden.